- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano #27391 üzenetére
Az mss-t nem találtam meg, de már nincs jelentősége a probléma szempontjából.
Ugyan a network manager GUI-n lejjebb vettem a tanácsodra az MTU-t, de úgy sem ment.
Aztán ránéztem parancssorból és kiderült, hogy tojik rá.
Egy ifconfig ppp0 mtu 1400 viszont gatyába rázta.
Ezzel kapcsolatban találtam a hup-on is egy pár évvel ezelőtti beszélgetést, ahol pontosan ugyanerről panaszkodott valaki... mondjuk nem derült ki, hogy mi lett a végeredmény.Viszont a router tud olyat, hogy path mtu discovery, amit az ubuntun nem igazán találok még google segédlettel sem. Legalábbis olyan formában, amit meg is értek.
Szóval köszi, legalább egy hülyeség kilőve. A digi meg elmehet a sunyiba, mert ha jól értelmezem, ez részben az ő saruk lehet valahol. (hup-on talált szövegből tippelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő