-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy virtualboxban futó Lubuntu 16.04, ezidáig tökéletesen működött a Ttransmission GUI, ami neten keresztül egy nashoz kapcsolódik. Semmi probléma nem volt.
Ma rávettem magam, hogy kössem össze a gazdagép 1-2 mappáját a virtuális géppel, azaz megosztott mappákat hoztam létre a Virtual boxban, ezután feltelepítettem a vboxadditions csomagot, mivel anélkül ez nem megy, létrehozta a megosztás, már csak jogosultsági problémák voltak. Ez megoldottam azzal, hogy magamat betettem az virtualbox által létrehozott csoportba, amely a megosztott mappák tulajdonosa (tulajdonost nem tudtam váltani, hiába nyugtázta, hogy megtörtént, nem történt meg), mind1 a csoporthoz adás megoldotta, működik is szépen.
Viszont a Transmission gui meghalt, egy pillanatra felvillan az ablaka, és utána semmi. Töröltem a beállítási fájlokat, majd letöltöttem ismét és portable verziót gyártottam, a config fálj az alkalmazás mappájában van. Csak a run fájlba ír egy pár pontot, a config.ini üres marad. Innen nem lép tovább.
Esetleg valaki futott bele hasonló hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Temu
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest