- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy virtualboxban futó Lubuntu 16.04, ezidáig tökéletesen működött a Ttransmission GUI, ami neten keresztül egy nashoz kapcsolódik. Semmi probléma nem volt.
Ma rávettem magam, hogy kössem össze a gazdagép 1-2 mappáját a virtuális géppel, azaz megosztott mappákat hoztam létre a Virtual boxban, ezután feltelepítettem a vboxadditions csomagot, mivel anélkül ez nem megy, létrehozta a megosztás, már csak jogosultsági problémák voltak. Ez megoldottam azzal, hogy magamat betettem az virtualbox által létrehozott csoportba, amely a megosztott mappák tulajdonosa (tulajdonost nem tudtam váltani, hiába nyugtázta, hogy megtörtént, nem történt meg), mind1 a csoporthoz adás megoldotta, működik is szépen.
Viszont a Transmission gui meghalt, egy pillanatra felvillan az ablaka, és utána semmi. Töröltem a beállítási fájlokat, majd letöltöttem ismét és portable verziót gyártottam, a config fálj az alkalmazás mappájában van. Csak a run fájlba ír egy pár pontot, a config.ini üres marad. Innen nem lép tovább.
Esetleg valaki futott bele hasonló hibába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest