- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Kb egy jó hete szívok egy problémával már az összes értelmesebb tutoriált végigcsináltam, és mostanra körvonalazódott, hogy valszeg én nem tudok valamit.
Adott egy Raspberry Pi 2-n futó raspbian.
Adott egy időjárás állomás: WH1080
Adott egy tutorial: [link]
A tutoriált végig csináltam de a végén elakadtam amikor is a webről kéne elérni az állomást.
http://localhost/wviewmgmt/login.php
A tutoriál alapból egy Apache 2-est tesz fel. Jól is működik csak valamiért a linkeket nem kezeli.
Mondom csinálok a /var/ww könyvtárba egy test.php fájlt hátha az müködik.
Azt se látja az Apache.Vagyis a böngészőbe nem jelenik meg az oldal.
Valakinek valami ötlet, hogy hol csúszhattam el, vagy valami megoldás féle?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest