- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Andralin #25122 üzenetére
Köszi a tippet, szemezgettem ezekkel amiket ajánlassz, de közben olvastam azt is, hogy meg lehet az egészet oldani iptables szinten, nem szükséges külső megoldást használni.
Persze, csak a két emlitett progi folyamatosan futna és frissitené az iptables szabályokat.
(az meg plusz, hogy központi szerverről is tud lehúzni tiltó listát, vagy ha több szervered van akkor amit az egyik tiltott azt átveszi a másik is) Én csak javasolni tudom a használatát
(bár ha semmi nem indokolja akkor a 22-es port helyett vmelyik másik portra át tenném az ssh-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest