Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
gt7100 #23893 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszaitokat. Akkor lemondok róla. Én elsősorban a nagyobb tárhely kialakítása és a sebesség miatt szerettem volna elsősorban RAID0-át. Biztonsági mentés külső NAS-ra szokott menni amiben RAID5 van. Bioinformatikával foglalkozom ami során nagyon nagy adatbázisokban kell keresnem lokálisan, ami akár 2-3TB adatot vagy többet is jelenthet. Erre esélytelen anyagi okok miatt SSD-ket befogni. Ezért gondoltam két HDD összefűzését, biztonsági mentésnek mg ott a NAS. De ha ennyire veszélyes a RAID0 akkor inkább hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest