- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Ubuntu server 14 LTE-t updatelem és upgadelem a 3 GB-os partícióból marad 1,8 GB szabad hely. Ha ubuntu desktop-ot szeretnék rá telepíteni akkor 2,2 GB szabad helynek kell lenni, ezt nem tudom felrakni. Milyen GUI felülettel próbálkozzak? Amit eddig találtam mindegyikhez kell a desktop. Külső usb drivot tudok mappelni és arra telepíteni esetleg? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest