- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

inf3rno nagyúr Sziasztok! Egy HTTP szervert szeretnék elérni netről, ami a helyi gépen fut. Úgy gondoltam, hogy nem biztonságos megnyitni a net felé, meg egyébként sem akarok másnak hozzáférést adni jelenleg. Volt már ebből gubancom régebben, amikor próbáltak ilyen szervert megtörni, aztán összegyűlt pár giga log a gépen ezzel kapcsolatban. Úgyhogy arra gondoltam, hogy valami titkosított csatornán küldeném inkább át a HTTP forgalmat. Így HTTPS-t sem kéne fellőni, meg hasonlókat. Amit nem tudok eldönteni, hogy SSH tunneling vagy OpenVPN irányba menjek el. A routing-ra a modem-et használom, nem támogat sem DynDNS-t, sem OpenVPN-t, routert meg nem akarok venni, szeretném megoldani minimál költségvetésen. Azt mondják, hogy SSH szervert nyitni külvilág felé sem túl biztonságos, és hogy jobb a VPN, viszont én nem szeretném a teljes belső hálót megosztani, csak ehhez az egy szerver géphez akarok hozzáférni SSH-n és HTTP-n keresztül, ezért nekem túlzásnak tűnik a VPN. Tegyetek igazságot!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Animal Crossing: New Horizons
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő