-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
valóban, most hogy vissza olvasta elég nagy baromságot írtam

na próba2:
szóval régen, még a kezdetekben valami olyasmit olvastam, hogy a linuxos 64 bit nem volt "teljes értékű".
"A 64 bites processzorok 64 bites szoftverrel érik el a legjobb teljesítményt."
Fanatikus "program sakkos" vagyok. Itt ugye az a lényeg (első sorban), hogy kinek milyen erős a programja, valamint a procija.
Maga a program (sakk motor) megvan írva linuxra is. Kérés, hogy a Linux hogy áll a 64-bit el... (nem tudom máshogy megfogalmazni
)A cluster meg másodlagos, mert ha más a 64 bit se megy akkor nem erőltetem a clustert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)