Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
croixleur
csendes tag
Sziasztok
A kezdő topikból irányítottak át ide.
Szeretnék egy játékszervert futtatni ami egy VPS-en fut. Nem olyan régen sikerült bejutniuk és létrehoztak egy fiókot. Teljesen újra tettem a szervert ami egy Debian felhasználói felület nélkül. A rendszert frissítettem. Addig eljutottam hogy sikerült belépnem putty-val privát kulcs segítségével. Le szeretném tiltani a jelszavas bejelentkezést is. A kérdésem az lenne lenne hogy az authorized_keys2 fájlba be lehet tenni akárhány kulcsot? Vagy másképpen kell? Továbbá szeretném megcsinálni hogy a bakcup az én gépemre menjen amit rsync-el szeretnék megoldani.
Le akarnám tiltani a nem szükséges daemonokat és portokat.Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OpenMediaVault
- Milyen videókártyát?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest