Hirdetés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oprendszer csere nem lesz.
Lubuntu van fent már évek óta, nagyon jól bekonfigoltam, nincs kedvem ennek újra nekifutni. Egyedül a owncloud hiányzik, az majd a RAID után jön. 
Szerintem megpróbálom a RAID 5-öt, mert 3db 2 TB-os merevlemez olcsóbb, mint 2db 4TB-os, csak azzal nem vagyok tisztában, hogy ez mennyire terheli a processzort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Autós topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Ingatlanos topic!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lubuntu van fent már évek óta, nagyon jól bekonfigoltam, nincs kedvem ennek újra nekifutni. Egyedül a owncloud hiányzik, az majd a RAID után jön.