Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Hétvégén egy "kellemes" meglepetés ért, mikor bekapcsoltam a laptopomat: Beírtam a merevlemez titkosítás feloldásához szükséges jelszót, majd... nem indult el a rendszer, mert "No key availabe with this pass pharse" szöveg fogadott, más egyéb számomra értelmezhetetlen szöveg társaságában.
Találkozott valaki már ilyesmivel?
Sikerült ugyan azóta megnyitnom a merevlemezt egy live cd alól (némi neten való kutakodás után) és sikerült kimentenem a /home mappában lévő dolgaimat, de kénytelen voltam újrahúzni a rendszert, majd visszamásolni a mentésből a dolgokat.
Azóta is talány számomra, hogy mi okozta ezt a dolgot. Megsérülhetett valami fájl? Az előzménye annyi volt a dolognak, hogy pár perccel korábban, mikor beindítottam a gépet elég lassan indult el, és mikor el is indult elég nehézkesen, lassan működött. Gondoltam újraindítom a rendszert, hátha attól megjavul, de aztán ez lett belőle, amit fentebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest