Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
a miért vannak ekkora hibák-ra nem tudom a választ. csak azt tudom, hogy nekem alapból nem (volt) szimpatikus a 2.6-os ág.
2.0-val kezdtem, igaz, a legvégével, kis-linuxos koromban. ahoz nem kellett nagy tudás, ment is gyönyörűen. aztán a 2.0-2.2 átállás jött, de 2 fordítás után már az is ment, jódarabig ha kellett, ha nem, fordítottam a friss kerneleket.
aztán 2.2-2.4 váltás már egy kicsit tovább tartott, meg közben volt 1-2 hardverváltás, tehát a konfigot nagyrészt át kellett írogatni, de a végefele vagy az volt, hogy a régi konfigot átmásoltam, és csak végignéztem, hogy minden megvan-e, és az esetleges újításokra szükségem van-e, vagy egyszerűen 2-3-4 veerzióváltász kihagytam.
közben jött a 2.6. ezzel voltak próbálkozásaim, de miután a devfs-sel erősen megkínlódtam vele, és nagyon sokminden nem volt hajlandó menni, ezért le is álltam a konfig-próbákkal. most is csak azért van 2.6-os kernelem, mert az ubuntu 6.10 azzal jött, és elég sokminden van, ami sehogy, vagy csak sok patch-csel menne. nagyon elsietett volt ez a 2.6 kiadása és a csiszolgatása is eléggé látványosan gyengébb, mint a 2.4-esé. valszeg azért is, mert bonyolultabb lett, de akkor is a 2.4 sokkal ''szebb'' volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- alza vélemények - tapasztalatok
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest