- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Nem tudom van-e jelentősége eddig 8 volt rajta de "most"(kb2-3hete) visszatettem a 7-est
Miközben telepítettem a linuxot ott emlékszek a partíció választás köz a /dev/sda volt rendszerbetöltőnek jelölve.
Majd miután nem sikerült próbáltam ez alapján de ebben olyan (számomra) mintha elakadna a dolog a chroot parancs után.
Vagy ezt kaptam vagy mintha nem is történne semmi
Majd végül rescatux vele sikerült elérnem,hogy elinduljon a telepített ubi de következő indításnál ismét a win indult
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest