Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
mr.nagy
üzenetére
Szerintem se lenne hülyeség nyitni egy topicot neki, de ha azt nézzük simán elmegy az Ubuntu topic-ban is mert ha Ubi alapú. Én csak egy hónapja használom, mert eddig Mint-et használtam. Igaz párszor már volt fenn, de mindig töröltem, mert nem volt hozzá kedvem hogy rendesen belakjam, telepítsek ezt azt. De csak rá vettem magam, és ez volt eddig a legjobb döntésem a linux világában
kb 1 éve csak Linux.#19460) cadeyrn : Köszi a linket, de már megvárom az Isis-t
annyit nem másolgatok, hogy kelljen kábel. Azt a pár zenét vagy dokumentumot meg hálón keresztül is ki lehet bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb 1 éve csak Linux.