Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
human123
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben a manjaro linuxal baratkoztam, de annyira nem jött be. Most ideiglenesen vagy végleg, még nem tudom, de szeretnék visszatérni Windowsra. 2 db 1 tb-s vinyo van a gepemben és egy 30gb-s ssd. Az ssd-n volt a linux, az egyik vinyon pedig egy 80 gigás partición egy win7. Mikor ujra raktam a windowst, az ssd-rol töröltem minden linux által létrehozott particiót, es leformaztam. Aztan leformaztam a 80 gigás particiót is, tehát semmilyen rendszer nem volt a gépen. Aztan a win telepítés közben, az első restart után beállítottam hogy mostmár az ssd-rol bootoljon. Aztan valamiert a grub akarna indulni de kiírja hogy ismeretlen fájlrendszer es csak a grub rescue jön be. Próbáltam mar parancssorból a fixmbr es a fixboot parancsokat de semmi. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PayPal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest