Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbálkoztam mindennel. OpenGL módban eszi a procit 100%-on.
Más disztrókon hibátlanul megy. Valami el van állítva a Chakrában, majd utánanézek, ha lesz több időm.
Egyébként kipróbáltam minden lejátszót (KMplayer, SMPlayer, VLC, XBMC).
A fura, hogy egyszer egy pár órára működött, amikor legelőször üzemeltem be, aztán újraindítás után megint nem, és azóta sehogy sem akar menni. Inkább Chakra beállítási gond (vagy bug?) szerintem, hiszem más disztrókon azonos gépen, azonos júzerrel minden simán ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest