Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Valamit elbaltáztam az Eee PC 901-emen az ékezetes billentyűzet kiosztással. A legfrissebb Lubuntu fut. Eddig rendben ment a hosszú "ű" és hosszú "í", de most meg sem szólal, és a "0" helyett is az "F1" jön be. Azonban a többi ékezet rendben. Az "Fn" funkciók is lehaltak.
Annyi történt, hogy szétkaptam a vasat, majd összeraktam, és billentyűzet nélkül is megnéztem még szétszedve, hogy mi van. Utána összeraktam.
Hiába próbálgatom a sudo dpkg-reconfigure keyboard-configuration beállításait, egyik HU kiosztás és variáció sem jó.
Rémlik régről, mintha lett volna egy alkalmazás, ami megkérdezett pár kritikus billentyűt, amit le kellett nyomni, és rátalált a megfelelő konfigra. Azonban nem lelem, vagy nem ezen a rendszeren/gépen volt az.
Tudtok segíteni a megfejtésben?

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest