-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Valamit elbaltáztam az Eee PC 901-emen az ékezetes billentyűzet kiosztással. A legfrissebb Lubuntu fut. Eddig rendben ment a hosszú "ű" és hosszú "í", de most meg sem szólal, és a "0" helyett is az "F1" jön be. Azonban a többi ékezet rendben. Az "Fn" funkciók is lehaltak.
Annyi történt, hogy szétkaptam a vasat, majd összeraktam, és billentyűzet nélkül is megnéztem még szétszedve, hogy mi van. Utána összeraktam.
Hiába próbálgatom a sudo dpkg-reconfigure keyboard-configuration beállításait, egyik HU kiosztás és variáció sem jó.
Rémlik régről, mintha lett volna egy alkalmazás, ami megkérdezett pár kritikus billentyűt, amit le kellett nyomni, és rátalált a megfelelő konfigra. Azonban nem lelem, vagy nem ezen a rendszeren/gépen volt az.
Tudtok segíteni a megfejtésben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest