Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Létezik linuxra olyan szoftver, ami alkalmas arra, hogy mobil számok között bridge-eljen, forwardoljon, stb?
Az lenne a feladat, hogy 2db mobil szám a saját telefonomon csörögjön ki, és én is tudjak azon számok "nevében" telefonálni, és ne kelljen 3 telefont magammal vinni.
Gondolom, ehhez valami modem is kell, de csak 3G modemeket találtam. Nekem meg pont csak hang kell.
VOIP alapon is jöhet a hívás a telefonomra, meg az is megoldható, hogy szerzek egy negyedik számot, amiről ingyen hívható az én telefonom, és azon keresztül jön a hívás.
Mivel lehet ezt a problémát megoldani?Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest