-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence192
csendes tag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem,
vagy egy NAS-om DLink DNS320, és ubu 12.10 live cd-alatt másoltam át fileokat a NAS-ból kiszerelt linuxos meghajtóra, a probléma a következő a NAS-ban windows alól hálózati meghajtóként nem látja azokat a fileokat, a NAS látja, Jogosultsági problémám van,Most van egy ubu telepítve a gépemre, kiszereltem a NAS-ból és beraktam a pc-be a vinót, de ne engedi módosítani az attribútumokat az ubu, mert nem ő a tulajdonos, hogy lehetne még is módosítani úgy hogy a tulajdonost root-ra átvarázsolni és mindenki kapjon mindenféle jogot a file-hoz, vagy a NAS-on létrehozott egyik file attribútumaival megegyezőt beállítani a problémás fileokra.
Köszönöm!
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest