- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence192
csendes tag
válasz
bence192 #16319 üzenetére
Illetve kb saccperkb 130 file-ról van szó, illeve terminálba a terminálba a cd /media/bence/hosszúkarakterlánra nem tudok belépni, mondjuk sose használtam érdemileg terminált..
leírnád pontosabban mit csináljak, illetve hogy terminálon kívül van-e más lehetőség esetleg?
-
bence192
csendes tag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem,
vagy egy NAS-om DLink DNS320, és ubu 12.10 live cd-alatt másoltam át fileokat a NAS-ból kiszerelt linuxos meghajtóra, a probléma a következő a NAS-ban windows alól hálózati meghajtóként nem látja azokat a fileokat, a NAS látja, Jogosultsági problémám van,Most van egy ubu telepítve a gépemre, kiszereltem a NAS-ból és beraktam a pc-be a vinót, de ne engedi módosítani az attribútumokat az ubu, mert nem ő a tulajdonos, hogy lehetne még is módosítani úgy hogy a tulajdonost root-ra átvarázsolni és mindenki kapjon mindenféle jogot a file-hoz, vagy a NAS-on létrehozott egyik file attribútumaival megegyezőt beállítani a problémás fileokra.
Köszönöm!
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest