Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kollégám laptopon szeretne vmi egyszerű linuxot, ez nem gond...
De php+mysql meg ilyesmi fejlesztő motyók kellenek, hálózati elérés minden felé (Nas, Mac, Win7...) Még csak beszéltünk róla, ő nincs otthon linuxban, én meg nem tudom ilyen webfejlesztéshez mi kell (Photoshop és notepad++, de adatbázisokhoz ez kevés szvsz)
Van erről esetleg vmi doksi amit ajánlhatnék neki, h linux alatt (Xubuntura gondoltam Neki) mit-hogyan (programok, szolgáltatások elérhetővé tétele hálózaton, stb.)?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest