- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
MacCaine #14404 üzenetére
Beírom a net jelszavát, elkezd dolgozni, majd a hitelesítésnél visszadobja a jelszót. Fórumokon olvastam, hogy elviekben a wifi kártya vmiért nem szereti, hogy első helyen van a boot sorrendben (ezt ne kérdezd miért), de azt már nem leltem meg, hogy miként tudok ezen módosítani. A menu.lst fájlt ugyan meg tudom nyitni, de nincs benne semmi módosítható adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest