- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
MacCaine #14404 üzenetére
Beírom a net jelszavát, elkezd dolgozni, majd a hitelesítésnél visszadobja a jelszót. Fórumokon olvastam, hogy elviekben a wifi kártya vmiért nem szereti, hogy első helyen van a boot sorrendben (ezt ne kérdezd miért), de azt már nem leltem meg, hogy miként tudok ezen módosítani. A menu.lst fájlt ugyan meg tudom nyitni, de nincs benne semmi módosítható adat.
-
Melack
veterán
Helló!
Linux Mint 13 alatt lenne az alábbi gondom: wifin keresztül nem csatlakozik a gép netre. Win7/Android alatt/mellett igen, de Mint alatt nem. Driverek fenn vannak, jelszavak egyeznek, de folyton visszadobja (openSUSE alatt is ez volt, azért is váltottam erre). Van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm a segítséget!
Ralink RT3090 802.11n 1T/1R PCI-E Wireless Network Adapter PCI - ilyen wifi kártyám van a gépben HP-G62
Előre is köszönöm a javaslatokat! -
Melack
veterán
Valaki esetleg segítene nekem ebben? Köszönöm előre is ismét!
-
Melack
veterán
Helló!
Akkor itt is nekiindulok a körnek: openSUSE alatt szeretném lecserélni a Network Managert, mert nem az igazi. hcl fórumtárs javallotta a Wicdet, ami szerinte is jó lehet. Kérdés: van e ez 1.7es verzióban SUSEra, és ha igen, hol lehet fellelni? Repo vagy egyéb? Esetleg alternatív és használható network manager ötlete vkinek?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest