Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fooler89
üzenetére
Én KDE-n vagyok egy HD5670-el, eddig semmi grafikai problémát nem tapasztaltam vele, persze egy monitoron vagyok. Filmek mennek, pár játékot is toltam, még a komolyabbak is mennek, pl. Serious Sam Wine-val. A nyílt drivert sosem használtam, mert nincs benne scaling opció.
Nekem majd a Llano utódja lesz aktuális, ősszel mire kijönnek és jó árba kerülnek, az egész gépet cserélem APU-ra. Kb, azonos sebesség harmadannyi áramfelvétellel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest