-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én a magam részéről nem tudom, hogy a partíciós táblát rendesen át lehet-e mókolni egy nagyobb vinyóhoz. biztos lehet, de ezer éve foglalkoztam ilyennel utoljára. ha a partíciós táblában is benne van valahol a vinyó geometria, akkor nem nyert hangszórót. ha nincs, vagy át tudja faragni jól bitenként, akkor oké.
magát a partíciót utána lehet bántani, ez tény.a memtest kb. semmire se jó a tapasztalatom szerint. pontosabban arra jó, hogyha indítása után nagyon hamar hibát köp, akkor a ram biztosan rossz, de a másik irányból, hogy a memtest nem ír hibát, nem szokott következni, hogy a ram jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steam Deck
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- World of Tanks - MMO
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest