- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
azért privát adatokat nem bízok ujjlenyomatra. ahogy mondani szokták mindenre felírod, amit megfogsz. akkor már inkább a jelszó, még mindig megnyugtatóbb implementációs oldalról.
vpn kapcsán egyelőre örülök, hogy legalább egy xauth-os ipsecet összehoztam, pláne androidon küzdöttem eleget. ez is a nevetségesség teteje a cisco részirűl hogy nincs működő kliens, mindegy. mindenesetre a certifikás-smart cardos vpn szép feladat, majd egyszer talán nekifutok. de szerintem a fritzbox nem fogja támogatni, csak hekkelt fw-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Synology NAS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest