Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #13460 üzenetére
Na csak annyi kellett, hogy a /usr/local/bin-ben kellett make -et csinálni a proginak.
Aztán megcsináltam az ftd2xx, libftd, UrJtag progikat is, így végre lefut a progi. Persze nekem nem nesys2 cuccom van, hanem basys2, így nem látja, én meg azt nem, hogyan lehetne átírni.
Van még lehetőség a WINE-s Adept (ez gyári cucc a basys2-höz) futtatására, az feltelepül és el is indul, de nem látja az USB eszközt. Ahogy itt olvasom, nem is igen van felkészítve a WINE usb eszközök kezelésére. [link]
lsusb szerint: Bus 004 Device 002: ID 1443:0007 Digilent CoolRunner-II CPLD Starter Kit
Van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest