-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
bambano #13439 üzenetére
én ha meg akarom nézni mennyi pénz van a modemen, akkor gammu / wammu. asszem kolléga anno erre (meg az én már akkor nyugdíjas siemens s25-ömre) épített kitűnő sms-szervert, ami vagy 6-7 éve megy. már púpos volt az akksi rajta, meg minden reggel ébresztett a szerverteremben, de nyomta. asszem másfél éve hívtak fel pánikolva (már rég nem dolgoztam ott), hogy a 3 fázisú ups elment balra, a telefon meg kikapcsolt és most készülékkódot kér. mákjuk volt mert tudtam. szerintem az 5 év uptime megvolt, telefonnál nem rossz. napi 100-150 kimenő sms-t csinált.
én úgy gondolom minden stickkel megy, ami modemként megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest