- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Jester01 #13427 üzenetére
LOL
Bevallom, mivel sokan dicsérik mc-t, amikor elkezdtem linuxszal ismerkedni felraktam, de nem igazán használtam. Amikor egyszer-egyszer jól jött kétpaneles fájlkezelés, akkor Tux Commander segített, de nem igazán van rájuk szükségem. Ott a terminal vagy a Thunar.
Más témakör:
Meguntam a Firefox lomhaságát és mostanában Operát vagy Iront használok. Mivel FF-ben van elmentve minden username/password, ezeket jó lenne elérnem az Operában is. Direkt importra nincs lehetőség, most vagy megnézem az adatbázisokat, hogy manuálisan át tudom-e pakolni, vagy külső alkalmazást használok. Nézegettem pl. a KeePass-t.
Nektek mi a véleményetek, javaslatotok, tapasztalatotok ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- E-roller topik
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest