- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Jester01 #13427 üzenetére
LOL
Bevallom, mivel sokan dicsérik mc-t, amikor elkezdtem linuxszal ismerkedni felraktam, de nem igazán használtam. Amikor egyszer-egyszer jól jött kétpaneles fájlkezelés, akkor Tux Commander segített, de nem igazán van rájuk szükségem. Ott a terminal vagy a Thunar.
Más témakör:
Meguntam a Firefox lomhaságát és mostanában Operát vagy Iront használok. Mivel FF-ben van elmentve minden username/password, ezeket jó lenne elérnem az Operában is. Direkt importra nincs lehetőség, most vagy megnézem az adatbázisokat, hogy manuálisan át tudom-e pakolni, vagy külső alkalmazást használok. Nézegettem pl. a KeePass-t.
Nektek mi a véleményetek, javaslatotok, tapasztalatotok ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest