- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre szorulok,most telepítettem újra a win xp-t ahhoz,hogy a linuxot is tudjam indítani újra kell telepíteni a grubot.Ezt meg is csináltam és ezek után semmi nem jön be.csak a fekete képernyő.Szerintetek mit csináltam rosszul.
A grub installt így tettem fel.
Live Cd-t indítottam és utána terminálban ezeket a parancsokat adtam ki.
sudo su
mount /dev/sda5 /mnt
grub-install --root-directory=/mnt /dev/sda
Várom a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest