Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
válasz
The DJ #10858 üzenetére
hát ezek pl fizetősek, ingyenes nincs winre, ráadásul pl a hanewin nem is működik, még trialban sem(gyak fél napig szenvedtem vele régebben, semmi mintha nem is lenne szerver, uh visszatértem smb-re, az legalább megy). Keresgéltem már régebben ebben a témában, nincs használható winre.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen program, ami...?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest