Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
udev szabály kérdés.
Van egy hdd, melynek az egyik particiója LUKS és nincs felcsatolva. Mivel a nautilusban ez úgy jelenik meg, hogy pl. 10GB Encrypted, amin lehetne szépítgetni, hogy a felhasználói élményindex növedjék.
Gondoltam kicsit ismerkedem az udevvel és a rules.d-ben létrehoztam egy szabály:
KERNEL!="sd[b-z]*", GOTO="my_media_automount_end"
ATTR{partition}=="1", ATTR{size}=="10000000", ATTRS{model}=="WDC100", NAME="backup"
# exit
LABEL="my_media_automount_end"Miért nem írja át a nevét? udevadm control restart természetesen ki lett adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondoltam kicsit ismerkedem az udevvel és a rules.d-ben létrehoztam egy szabály: