- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
Először is köszi mindenkinek az OBS ajánlást, frankón működik.
Gyorsan fel is vettem egy SR farmolós futamot iRacingben.
Feltettem yt-ra. Ha gondoljátok kukkantsatok bele. Kritikát szívesen fogadok. [link]
Misanot nem mondom, hogy ismeretlen volt, de nem sokat mentem rajta eddig. GT4-el meg még csak kedden próbáltam először. Szerintem ez látszik is -
-Rolika-
senior tag
válasz
Találtgyerek #67181 üzenetére
Köszi
biker: köszi Neked is. Ránézek az OBS-re. link itt 20 percet ír. -
-Rolika-
senior tag
Azoktól kérdezném, akik szoktak feltölteni yt-ra videót, hogy mivel veszitek fel?
Afterburnerrel próbáltam rögzíteni egy iracing replayt, de sosem volt folyamatos. Hiába toltam fel a frame limitet, akkor sem tűnt 60fpsnek(a replay 90fps). Az Nvidia progija meg csak 20 percet tud felvenni. -
-Rolika-
senior tag
Srácok szerintetek mennyiért lehetne eladni egy ClubSport Universal Hub V2 for Xbox, ClubSport Wheel Rim GT Forza Motorsport 330mm-es perec kombót és egy Elite V2 pedált? Mind2 augusztusi rendelés volt. A petecet karácsonyig használtam csak, azóta pihen a szekrényben.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
luigi10658 #66875 üzenetére
Nekem a gépbe van dugva egy 10 méteres aktív usb kábel, abba egy usb hub és abban a fanatec base.
-
-Rolika-
senior tag
Csl DD-hez feltehetem a 455-ös drivert? Jelenleg a 452 van fent. Eddig nem foglalkoztam a Fanalabbal, ezért maradt fent ez. Viszont most gondoltam egyet és fel akartam telepíteni, de kiírja, hogy minimum a 453 kell neki, de azt meg Google nem találja.
-
-Rolika-
senior tag
Köszi srácok.
-
-Rolika-
senior tag
Srácok Ti milyen daréktámaszt használtok? Én eddig ilyen temu-s hálós cuccot használtam, de 2-3 hónap alatt szétment. Kellene valami strapabíróbb.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
camaro79 #66103 üzenetére
Nekem hasonló az érzésem, amikor átmegyek haveromhoz és ACC-zünk. Vagyis részben csak. Itthon én csak iRacingezek. Ez a padlófékezés nekem nagyon nem adja iRacing után. Ha itthon van egy heti pálya GT3-ban és már elég jól megy a Porschéval, utána ugyazon pálya-autó kombót elindítjuk ACC-ben, akkor esek-kelek
Igaz hardver is totál más.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bence1885 #66046 üzenetére
Ollie írta, hogy hétfőn küldik Neki a másikat. Nagyon kivolt akadva. Pont egy 3 órás Full esős Redbullring elején volt. Jardiert ritkán szoktam nézni. Mostanában Ollie az akit nézek rendszeresen. Meg még Sampsoidot. Inkább azokat követem jobban, akik iRacinget streamelnek.
-
-Rolika-
senior tag
Törnek a cuccok.
Jardiernek eltörött a GT Neoja. Basic Ollienak meg az Asatek féke a mai stream közben. -
-Rolika-
senior tag
válasz
András12345 #65976 üzenetére
Az első ilyen versenyem után rájöttem, hogy kereket nem kell cserélni.(Le Mans kiállás első helyről és harmadiknak jöttem vissza
)
Azt eddig nem is figyeltem, hogy nem tudok bele annyit tankolni. Na mindegy, akkor marad a kiállás. -
-Rolika-
senior tag
Többen olvassák ezt a topicot, mint az iracingeset, ezért inkább itt teszem fel ezt a kérdést.
A 40 perces GT3 versenyt csinálta meg már valaki kiállás nélkül? Ugye a series infónál nincs megadva kötelező kiállás, de ahogy láttam mindenki kiáll tankolni. Nem tudom mennyit vesztenék az elején a +20 liter benya miatt, meg a gumikat ez mennyire nyírná ki. -
-Rolika-
senior tag
válasz
Gomez86 #65650 üzenetére
Ja nem is azért kérdeztem, inkább, hogy nem ártok e a gyógyulásnak, de igazából már neki álltam és nem érzem, hogy fájna közben. Le Mans hosszúsága fáj igazán
Bandit21: köszi. Igazából az achilles szakadás után(10 éve) is ezt mondták, de sosem éreztem a front átvonulásokat. Bízom benne, hogy ezzel sem lesz másként.
Mivel most így lett rengeteg időm, ezért lehet be is fizetek valamelyik setupos oldalra próbaképpen. -
-Rolika-
senior tag
Ti törött jobb kislábujjal tolnátok vagy inkább most pihentessem?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
fatal` #65136 üzenetére
Eladtam a Xiaomi ax6000-es routeremet. Azzal is ugyanez volt a helyzet. Mondjuk az sem csak a piconak volt fenntartva. Sajnos most csak a telekomos router van. Sejtettem, hogy nem hardver probléma, mert a VGA is csak 70%-on pörög. Az a baj, hogy panelban lakom, ahol rengeteg a wifi, ezért lehet inkább rendelek hozzá kábelt.
-
-Rolika-
senior tag
Ha már úgyis beszéd téma jelenleg a VR, akkor itt is felteszem a kérdésem.
Nem tudom merre induljak el ezzel a problémával.
Szóval adott a profilomnál lévő konfig(sztem elégnek kellene lennie) és az a problémám, hogy iracingnél VR-ban(Pico4) VD/openxr kombóval szépen fut a játék fix 90 fpsel. VD-ben ultra a beállítás. Van hogy simán játszom fél órát probléma nélkül és egyszercsak jön egy olyan frame drop(vagy mi a ráknak nevezzem) hogy bezuhan az fps 2-3 másodpercre. Rohadt idegesítő. Az előbb első helyről a 2. kanyarban történt ez és puff be is sz.ptamdélelőtt viszont simán gond nélkül le tudtam tolni egy 40 perces versenyt is.
Van esetleg ötletetek? -
-Rolika-
senior tag
válasz
KnightDave #64646 üzenetére
Vegyél Decathlonban valami vékony bringás kesztyűt. Én azt használom és nagyon szeretem. Haveromnak meg egy aliexpresses Fox utánzatot rendeltem. Vagyis magamnak lett rendelve, de kicsi lett és haveromnak pont jó.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
KnightDave #64637 üzenetére
Ha a Tiédről van szó, akkor szólj az illetőnek. Szerintem nem bunkóság. Nálam mikor fent voltak haverok, akkor megmondtam Nekik, hogy csak kesztyűben próbálhatják ki, mivel alcantara perec van fent.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bnorci71 #64429 üzenetére
Tavaly nyáron még csak egy xboxom volt és jött az ötlet, hogy kell egy kormány, de akkor már valami masszív rig is. Aztán jött egy pc, mert ugye multizni akartam. Közben jött karácsonykor még egy perec és előtte a VR. Ott kiderült, hogy kevés lesz a pc, ezért eladtam és vettem egy másikat
Valamikor össze kellene számolnom, de nem merem -
-Rolika-
senior tag
válasz
szacsee #63102 üzenetére
Én melóba menet ültem a buszon és úgy rendeltem meg. Így utólag nézve még jó, hogy így tettem. Azóta az Universal Hub+330-as perec a szekrényben pihen. Már gondoltam rá, hogy el kellene adnom, de igazából enni nem kér és legalább van egy tartalék ha bármi lenne a 2.5x-el. Mert azt látjuk, hogy ha valami esetleg bedöglene, akkor hónapokat kellene várni a Fana supportra.
Aki várja tőlük a megrendelt cuccokat, annak kitartást.
Minőségileg semmi bajom egyik Fana termékkel se, sőt 200€-ért ez a formula perec nagyon jó deal volt. -
-Rolika-
senior tag
Olvasom itt a sok panaszt a fanára és összetehetem a 2 kezem, hogy nekem még kiküldték a bfes 2.5x-et. Ezzel igazából úgy érzem, hogy egy jódarabig kész is van a rig. Majd egyszer talán ha a V2 le lesz cserélve, akkor kell nézelődnöm, de hála az égnek, hogy náluk már úgysincs olyan pedál, ami érdemi előrelépést hozna.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Marci112233 #62602 üzenetére
Ha jól emlékszem ennek gyárilag 270. Nfsu 1 7-8 végigjátszásából 1 teljesen ezzel a kormánnyal történt.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Marci112233 #62600 üzenetére
Én link ezzel IS végig toltam az nfsu-t
szóval sztem működnie kellene ott is.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Maxell014 #62251 üzenetére
Nem próbáltam a Mekit. Előttelink ezt használtam. Ezt a 8nm-es bázist ehhez a kis kormányhoz találták ki. A nagy 330-ashoz már kicsit kevésnek éreztem. Vagyis inkább úgy mondom, hogy amikor ezt a formula perecet feltettem, akkor olyan dolgok jöttek át, amik a nagyon nem.
-
-Rolika-
senior tag
Kommy: írtam tegnap privátban
-
-Rolika-
senior tag
válasz
RobbyJr #60883 üzenetére
Ugyanígy nekem sem mutatta az app, hogy lenne csomagom. TN beírva láttam, hogy merre van a csomag. Amúgy pedig minden adat rajta volt a dobozokon. Reggel írtak, hogy jön a csomag és a srác telefonált is, hogy hozza. Viszont inkább webes felületen nézd, mert ott külön bontja a csomagokat. Most bontottam ki a 2 dobozt és a sticker set sehol. Felmentem UPS oldalára és látom, hogy azt pénteken hozzák.
Felraktam a perecet és bitang jól néz kilink
Megnézem milyen iracingben mx-5-el menni ezzel a pereccel -
-Rolika-
senior tag
Na úgy néz ki, hogy megjött a Fana motyó. UPS ugye csütörtököt írt, de ma reggel kaptam egy sms-t, hogy a délutáni órákban csomagot hoznak.
A srác még telefonált is érkezés előtt.
Holnap megyek át érte Anyámhoz és jelzek, hogy minden megjött e. Ő azt mondta, hogy 2 doboz. -
-Rolika-
senior tag
Amúgy UPS appban is csak úgy látom, hogy beírtam a tracking numbert.
-
-Rolika-
senior tag
24én 13:44kor leadott rendelésemet elvileg csütörtökön hozzák. Végre.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
András12345 #60398 üzenetére
Azért Nálad is elég "beteg" a setup
Egyszer remélem az életben sikerül majd kipróbálni egy 3 monitoros setupot. Kíváncsi lennék rá, hogy milyen VR-hoz képest. -
-Rolika-
senior tag
Formula perec megrendelve. Másodszorra sikerült.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
bulikavagyok #59628 üzenetére
19. Kb mire indulhatok melózni
-
-Rolika-
senior tag
Aha
-
-Rolika-
senior tag
Belépni se enged. Lehet megmarad a pénzem
-
-Rolika-
senior tag
Erre a percre vártam. A fenének kellett leakciózniuk. Most költhetek megint
-
-Rolika-
senior tag
válasz
zsozsa74 #59210 üzenetére
Ehhez csak annyit tennék még hozzá, hogy ha az a terv, hogy onlineba akar valaki játszani, akkor pénz spórolás végett egyből a pc-t ajánlom.
Én is így voltam 2 hónapja kb.
Gondoltam milyen jó lesz Xboxon acc-zni akár multiban is. Hát nem. Még jó, hogy csak az alap ACC-t vettem meg. -
-Rolika-
senior tag
Srácok! Használja valaki a v2 pedált a gumi borítás nélkül? Vagy valami lehetőség arra, hogy a gumit cserélni valami fémre? Decathlonos vízi cipőben használom és ez a gumi-gumin dolog nem annyira frankó.
-
-Rolika-
senior tag
Most egy 330-as kormánnyal tolom, de nagyon birizgálja a csőröm a Formula V2. Viszont mindenki írja, hogy kicsi a 270 és kezdek elbizonytalanodni.
Iracingben most vagyok ott, hogy lépni kellene már gt4-gt3 felé és oda meg nagyon jó lenne az a sok gomb ami van rajta. -
-Rolika-
senior tag
Igen tisztában vagyok vele, hogy szinte eladhatatlan a cucc. Mondtam Neki, hogy pár hetet mindenképpen várjon, amíg lecseng a nagy bf őrület.
-
-Rolika-
senior tag
Srácok!
Haverom(aki miatt belevágtam a simezésbe) úgy döntött, hogy eladja a szettet. Szerintetek mi lehet a reális ára egy Logi Pronak LC fékkel? -
-Rolika-
senior tag
válasz
KnightDave #58421 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni
Sikerült Neked is 1800-ért? -
-Rolika-
senior tag
válasz
Bandit21 #58412 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy facebook vagy insta reklámba feldobta rengetegszer, hogy regeljek mert milyen jó, de állandóan olyan cuccokat dobált ami nem érdekelt. Aztán egyszercsak feldobta ezt és akkor beregeltem. Mondjuk g.ci volt, mert rendelnem kellett asszem 5400ft értékben, hogy megkapjam 1800-ért
A 2 csavaros bilincs nekem is itt hever 2db, de még én sem cseréltem le. -
-Rolika-
senior tag
Bocsi srácok, szerintem az lehet a baj, hogy első vásárlásra ad egy -95%-os kedvezményt. Ha Ti már rendeltetek vagy már régebben feltettétek az appot, akkor valószínűleg a teljes árat írja.
Szóval javítom annyival, hogy csak új felhasználóknak ennyi. Ne haragudjatok a félrevezetés miatt, nem volt szándékos
RobbyJr: valószínűleg egy profi cuccnak ez nem alternatívája. -
-Rolika-
senior tag
Nyomaték kulcs témában egy kis update. link
Biztos Nektek is felfobálja ezt a Temu nevű appot. Na velem is ez volt, de mindig elhessegettem viszont egyszer feldobta ezt a nyomaték kulcsot 1800ft-értGondoltam ennyiért ha gagyi, akkor sem vágok eret.
Szóval elég masszívnak tűnik. Amúgy 5-25NM-ig tud a cucc. -
-Rolika-
senior tag
válasz
bulikavagyok #58265 üzenetére
Nekem az első van és nagyon szeretem, igaz az én kormányom bőr.
-
-Rolika-
senior tag
Lenne egy kérdésem, bár lehet túl gondolom.
Nemrég beszereztem egy VR headsetet és így nem kell a riget állandóan betologatni a tv elé. Viszont az USB-t a gépbe mindig ki-be dugdosom, ami elég sz.r megoldás, ezért arra gondoltam, hogy veszek egy hosszabb kábelt és valahogy bekötöm fixre.
Szerintetek USB hosszabbítót vagy egy új usb a-usb c kábelt kellene vennem? (FanatecDD bázis)
Jól gondolom, hogy mindenképpen aktív(jelerősítős) kellene? -
-Rolika-
senior tag
válasz
Bandit21 #56223 üzenetére
Baszki, ez volt a para. Miután megírtam az előzöt és elkönyveltem, hogy ez kuka, akkor láttam, hogy bizony kicsúszott a tengely. Vissza toltam és most már jó.
Már nincs időm vissza menni versenyezni, de ha legközelebb leülök, akkor az lesz az első, hogy kicserélem a 2 csavaros bilincsre.
Ja és még ennél jobban is le volt csúszva, mint a képen -
-Rolika-
senior tag
Lehet a VR el lesz napolva
Történt ugyanis, hogy iRacingben körözgettem és egyszercsak nem működtek a váltófülek. Írta, hogy jön a qualify, mondom oké, de előtte ujraindítottam a kormányt. Na ezután már nem működött semmi. Jelenleg ott tartok, hogy minden ujraindítva, 2 táppal kipróbálva, driver javítás után islink ez a kép fogad. Amikor ki-bekapcsolom a baset és el van indítva a profi, akkor egy pillanatra bevillanik a base meg a beállítások, de ennyi.
Valakinek valami ötlet vagy ez kuka? -
-Rolika-
senior tag
válasz
zsozsa74 #56198 üzenetére
Egyenlőre még csak azt használtam. Már leszedtem a Racelabot is, de azt még nem próbáltam.
Igazából a kérdés arra vonatkozott, hogy ha VR-ban játszom, akkor tudom e használni különböző overlayeket?
Meg iRacingnél könnyen beállítható a Quest 2?
Ohh köszi
Még amúgy sosem volt a fejemen VR, szóval lehet nem is bírnám. -
-Rolika-
senior tag
Srácok! Már megint nem bírok elülni a seggemen
és egyre jobban gondolkodok egy Quest 2-n.
A táblázatban néztem, hogy nem sok ember használ VR-t egyenlőre.
Ha esetleg jár erre valaki, az meg tudná mondani, hogy VR-ban lehet használni simhubos overlayeket? -
-Rolika-
senior tag
válasz
Bandit21 #55896 üzenetére
Nekem valaki azt mondja 1 éve, hogy veszek egy kormányt meg pc-t, akkor tuti kiröhögtem volna.
Majdnem 1 évvel ezelőtt szólt haverom, hogy rendeljem meg neki a Logi Pro-t 1500€-ért.
Akkor még nem gondoltam rá, hogy elkap engem is ez a simezés. Aztán ahogy teltek a hónapok és hétvégente toltam Nála Xboxon az ACC-t, szép lassan elkapott.
Aztán jött a Fana akciója és megpecsételődött a sorsom
Nálam a kormány része 370kb, a rig+ülés 200, a pc meg kb350. Meg ugye még az apróságok. Aztán még lehet ott lesz az iracing ami elviszi a pénzt a jövőben. -
-Rolika-
senior tag
Én nem szeretném összeszámolni, de kormány, rig, pc(csak a SIM miatt vettem) közel van a 7 számjegyhez.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Bandit21 #55561 üzenetére
Igen láttam. Nekem az biztos, hogy túl vastag lenne. Én télen is rövidgatya póló nélkül tolom otthon, pedig csak 23-24 fok van(az is csak a sünök miatt
).
Szóval mindenképpen valami szellősebb kell. Kíváncsi leszek az alis kamu foxra, de holnap körbenézek Decathlonba is. -
-Rolika-
senior tag
Köszi mindenkinek. Holnap lehet kinézek Decathlonba.
Bár tegnap már rendeltem egy kesztyűt aliról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged