Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz -Rolika- #55894 üzenetére
Nekem a leg bengabb a gépem talán pl. De az is 250 körul volt 4 éve.
Épp tervezek el szórni rá 100 at megint.
Egy tok egyszerű monitor is 75 legalább. Nekem a szomszéd eladta a 32 sima pár hónapos fhd -t 35 ért. Csak 75 hz ez van a setup úgyse tol 144/165 -ot.A fana pár ügyes húzással végül jelenlegi állapotában 255 volt.
Rig nagyon méltányos áron került hozzám, az ülés meg egy havertol ingyen.
Szerintem az en példám az abszolút low low budget dd és az is... 600 ezer.
Igaz ebből 300 kb maga a pc monitorral ami igyis úgyis meglenne.
Tehát kb nekem 300 a sim buli.
De most érkezik majd rugó az lc hez.
Fogok venni használt qr1-et.
Nézegettem az Xbox motoros rumble szettet ami 22 ezer.Kis apróságokkal 100 bármikor elmegy.
Ott van a Fiam cucca a t248 ami lassan egy szinten teljes Atesz szett lesz használtan össze ollozva 3 helyről.
Viszont kb 7 évig jártam bergokartozni helyben Szegeden, át Pécsre Kecskemét Kakucs Békés még pár hck.
Amikor kezdtem bérlettel 1700 körül volt egy futam.
Most 3000
Kecskeméten a verseny csomag már 12 ezer fölött van. Régebben egy nyáron kétszer mentünk át 10-12 en Szegedrol hogy 6 futamot menjünk legalább egy nap.
Szegeden kb évi 200 futam körül voltunk legalább.Ahhoz képest hogy még mindig vezetek, csak épp már otthon és akkor amikor rá érek... ez a pc-n felüli 300 ezer Ft semmi. A mozgás maga hiányzik de ha benne akar lenni az ember (mint a sim-ben is) legalább heti 2x 3 futam kell.
Ez jelenelg alsó hangon heti 20 ezer körül lenne még Szegeden is. És ez csak a gyakorlás, nem versenyek.
Az még legalább havi +20.
Évi 1 M ft-ot úgy el lehet gokartozni hogy észre se veszed.Bármilyen hülyén hangzik de én ezzel az egésszel sporoltam...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest