- Melyik tápegységet vegyem?
- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nagyon casual játékos (nem szimes) vagyok, nekem érzésre ZÉRÓ különbség érződik a pécés és a ps5ös ACC között. 3 évvel ezelőtt az ACC éppcsak megjelent ps5-re, a korábbi ps4 változat lehetett butított, hiszen a ps4-ben sokkal gyengébb volt a cpu.... én azt bottal sem piszkáltam, mivel a fix 30fps-t sem tudta (31fps-el ment és emiatt akadozott, mint a sz*r)
(a ps5-ben a steam survery szerinti átlagpécénél SOKKAL erősebb cpu van/volt 2022-ben... innentől az nem lehet kifogás, hogy "a konzol nem bírja")
az is tény, hogy az ACC konzolon pecs-szintben eléggé el volt sokszor maradva a pécéshez képest.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged