Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TestamentDNR

aktív tag

Sziasztok!

Koca jatekos vagyok, mert jelenleg meg rendelkezem egy adrenalint okozo gepjarmuvel, de mivel felelossegteljes embernek tartom magam, es nem jutok ki surun versenypalyara, ezert el fogom adni.
    Arra gondoltam, osszeraknek magamnak egy budget szimulatort, ami okoz nemi elmenyt, de nem szeretnek ra egy kisebb vagyont kolteni. Az elmeny a lenyeg, nem a total realisztikussag (egyelore). Jelenleg van egy TM T150-esem, azzal is jol el tudok bohockodni. Leginkabb RaceRoommal jatszottam eddig. Majd idovel kiprobalnam az AC/ACC-t is.
    Gepem egy kozepesen eros setup, RX7700XT 12gb vga-val.
    Szoval fontosabb az elmeny, a hosszutavu megbizhatosag, meg persze az ar. :)
    Ebben kernem a segitsegeteket.

Amik a fejemben vannak:
    - Moza Racing R3 / Fanatec CSL DD - stock allapotban. Nem tudom, hogy nekem a Nm mennyit szamitana, de persze kecsegteto az Ali-s PSU-val olcson elerheto 8Nm. De nem tudom, hogy a Fanatec koruli kalamajka most mit fog okozni. R3 140k, CSL DD R2R meg most 400 euro + szallitas. LC-s pedal egyelore nem izgat, de a jovoben lehet, de meg egy simat sem probaltam ezekbol, lehet nekem mar az is hatalmas elmeny. :)
    - GTOmega Art allvany + egy bontott ules.

Jofele gondolkodom? Heti 1-2x lenne idom vele jatszani.
    Mennyi garit adnak Fanatecnel? Milyen az RMA?

Koszonom szepen!

Új hozzászólás Aktív témák