Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
tvamos #66857 üzenetére
ezért kel a HA-n lőni egy árban megfelelőt. Ha nem tetszik felrakod és a következő cipődben járó majd elviszi. Ha meg tetszik akkor tudod hogy van értelme továbblépni akkor is mehet vissza az apróra.
Bár 20éve PH!-s vagyok mégis ezen cikk alapján választottam kormányt.Ja a valós életre vezetésre semmi nem fogja felkészíteni.
programba AI a többi résztvevő akit 99.9% szabálykövetésre programoztak így aszerint viselkedik, realazt meg gondolom nem kel bemutatni.
Méreteket, gyorsulást lassulást térlátást sem fog adni. Persze érzékelteti hogy ha a kamionnal szűken fordulsz a pót a járdán lesz vagy kaszál, de az nem olyan mint majd az életben
Kressz ismeretet azt talán lehet gyakorolni.
Én azt vallom meg kel tanulni elindulni, megállni, megfordulni, kanyarodni egy nagy parklóban. A többi majd az oktató dolga.
1év után meg adni kel neki ajándékba egy vezetéstechnikai tréninget. 30éves jogsival és vezetéssel is kihívás volt némelyik feladat. A legjobb dolog volt amit a nejemnek gyerekeknek adtam én a cégtől kaptam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest