Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz Moby #52835 üzenetére

Én ilyen előfizus modellbe nem is szeretnék belemenni, főleg, mert több stílussal is szeretek játszani, ami szintén kiadás. Jelenleg a RaceRoom-ban találtam épp meg a legjobban, amit keresek, pedig ennél érdektelenebben ritkán álltam játékhoz :D Az ingyenes eventek napokra lekötnek, a sima versenyek szintén űberek, ezért gondolkodtam múltkor is a premium pack-on, mert mondhatni 23e-ből minden megvan hozzá, ami eddig megjelent a legtöbb népszerű pályával, de még az alap ingyenes felhozatal is megfelelő gyakorolgatni (free eseményeken meg ahogy kialakítják azzal és azon mész, nem kell, hogy meglegyen).

Ezek a heti evenetek pont jó mércék amúgy, hogy ne verjem nagyon el a pénzt még a szettre se fejlesztgetni, hanem a tök alapból hozzam ki a maximumomat és fejlődést. Majd, ha a top15 alá kerülök magyar részről folyamatosan és globalban is hozom az első harmadba kerülő köridőket a legtöbb kategóriában, akkor ráérek gondolkodni a többin, addig meg szimplán ebben is csak élvezem a vezetést, ami a lényeg :)

.

Új hozzászólás Aktív témák