- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Én ilyen előfizus modellbe nem is szeretnék belemenni, főleg, mert több stílussal is szeretek játszani, ami szintén kiadás. Jelenleg a RaceRoom-ban találtam épp meg a legjobban, amit keresek, pedig ennél érdektelenebben ritkán álltam játékhoz
Az ingyenes eventek napokra lekötnek, a sima versenyek szintén űberek, ezért gondolkodtam múltkor is a premium pack-on, mert mondhatni 23e-ből minden megvan hozzá, ami eddig megjelent a legtöbb népszerű pályával, de még az alap ingyenes felhozatal is megfelelő gyakorolgatni (free eseményeken meg ahogy kialakítják azzal és azon mész, nem kell, hogy meglegyen).
Ezek a heti evenetek pont jó mércék amúgy, hogy ne verjem nagyon el a pénzt még a szettre se fejlesztgetni, hanem a tök alapból hozzam ki a maximumomat és fejlődést. Majd, ha a top15 alá kerülök magyar részről folyamatosan és globalban is hozom az első harmadba kerülő köridőket a legtöbb kategóriában, akkor ráérek gondolkodni a többin, addig meg szimplán ebben is csak élvezem a vezetést, ami a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby rádiós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged