Hirdetés
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
chris0000 #40420 üzenetére
Nekem egy G29-em volt korábban de az nem volt ilyen hangos. Bár megtévesztő lehet némileg a videó mert nekem is volt váltóm hozzá, de azt sem hallottam ilyen hangosnak élőben mint itt a videóban a Tiedet. Van ez a Zoom Microphone fícsör, lehet az még inkább erősíti azt amit meg akartál mutatni, így viszont az jutott eszembe, hogy hogyan bír ki ez a szerkezet egy napnél többet, miközben nekem is 3 évig volt meg a G29 és mint tudjuk vagy sejtjük, a 2 kormány között nem találták fel Logitech-éknél a spanyol viaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest