Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsidzsi32
tag
válasz
koanla #26104 üzenetére
A mindent mozgató rendszerek azért nem jók mert lassúak. Borzasztó nagy tömeget kell megmozgatniuk. Nem véletlenül nem azt építettem. Videón tök látványos meg minden. De nem ad pontos részletes visszajelzést. A csak ülés mozgató rendszer pontos és gyors. Mert az ülés alatt van a csukló, és ki van egyensúlyozva. Nem úgy van ám hogy csak úgy összeraksz egyet. Ennek van egy meghatározott geometriája. Különben túlterheled az aktuátorokat. Az egész kokpitet mozgató rendszer hogy gyors legyen, azt csak az f1-es csapatok tudják meg engedni maguknak. Én amikor belevágtam ebbe, akkor a videók alapján én is teljes mozgatást akartam. Aztán utána érdeklődtem és ahol tudtam kipróbáltam őket. És a csak ülést mozgató verzió lett. Mert pontosabb részletesebb. Egy idő után észre se veszed hogy mozog az ülés annyira természetes lesz. Viszont ha nem kapcsolod be akkor meg borzasztó hiányérzetem van. Nem is tudok úgy menni már. Egy viszont biztos. Ettől gyorsabb nem leszel. A fix ülésesekkel szemben hátrány. Mert te küzdesz az erőkkel, ő pedig csak a kormánnyal. Viszont iszonyatosan jó élmény. Ez olyan mint a VR. Magába szippant
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Peugeot, Citroën topik
- Iqos cigaretta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest