Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dzsidzsi32 #26110 üzenetére
Én is nagyon kacérkodtam vele, de sajnos a ferde tetőtér miatt nem fér el...
Hiánypótló egy Butt-Kicker, az is sokat ad a feelinghez, különösen mióta VR-al tolom! A váltások és az ütközések azon is jól átjönnek, de egyéb mozgással kapcsolatos erők nyilván nem...
-
koanla
aktív tag
válasz
Nem véletlenül írtam a tömeget, de köszönöm a megerősítést.
Nekem ilyenem nem lesz, mert még a kormányommal, az OR-emmel és a gépemmel is le vagyok maradva. A tempó meg.... ha ismernél, tudnád, hogy nekem az élmény számít, mivel gyors nem tudok lenni -
Danecay
addikt
válasz
Már csak kíváncsiságból, a pedálsort és a kormányt miért nem lehetett a mozgórész részévé tenni, hiszen ez már önmagában relatíve elég elenyésző súly, nyilván ezek figyelembevételével kalkulálva a tömegközéppontot? Nyilván a monitorok ugyanúgy fixek lettek volna, de legalább a kormány és a pedálsor egymáshoz viszonyított helyzete állandó maradt volna. Már persze ha jól értem az egész szituációt
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest