-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fehercsoki #22418 üzenetére
hagyjuk már ezt, hogy jobb a dfgt
sokszor előkerült a téma és jóindulattal is max. "nem eldönthető"...
akkora halom hulladék a dfgt pedálja és a váltófülei, hogy arra szavak nincsenek - ezzel szemben a t150el nincs komolyabb gond, a legnagyobb hibája, hogy túlárazott (pl a felfogatás gond 1 (EGY!) embernek jött elő összesen...)
bendre91: szerintem vegyél egy használt t150et, 40 és alattiakat is láttam errefelé és szinte bizonyosan még van gari is... (nincs 2 éve kint a modell, márpedig garit nagyrészt annyit adtak rá a boltok, pár kivételtől eltekintve)
én a thrustmaster tx mellett kényszerből egy 150et is hajtok (ps4...) és a sok negatívkodó rivjú ellenére abszolut kellemes meglepetés volt (vagy inkább pont azért, rosszabbra készültem). viszonylag erős, definiáltak az erői (nem csak úgy ráz bele a világba'), a fülek frankók, a pedál pedig... nos, egen, ezt letámasztani elég nehéz ügy - ha sikerül, akkor okés! (de ha nem....
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! SUPREME7 Túrkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest