- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
lord.lakli #1011 üzenetére
A zerohoz azért kell még pár dolog, mert egy usb van rajta.
Az rca-hoz forrasztani is kell, mert nincs tüske sem beforrasztva, csak a helye van meg. A távirányításhoz is kell valami, bár ez hálózaton keresztüli irányítással kihagyható. De hálózathoz wifi vagy lan mindenképpen kell. A filmet valamiről játszani kell, ha nem hálózati megosztás, akkor már kell egy aktív hub, hogy legyen mibe dugni.Szóval, ha pi, akkor alsó hangon inkább B+, esetleg a régebbi B változat.
(#1005) k.sanyi92
most látom, hogy ráadásul az orange pi PC változatot linkelted. Az ár miatt lett gyanús, hogy erre gondolhatsz. Azzal legfeljebb android alól lehet filmezni, de nekem nem sikerült még stabil és működő rendszer találni rá. Linux alatt alap dolgokra jó, de nem filmezésre.Szóval, mivel nekem van olyan, így azt mondom ne akarj küzdeni vele, mert nem fog jól menni.
Ha olcsóbb kategóriában akarsz és nem pi-t, hanem valami kész cuccot, akkor már inkább valamelyik androidos tv box, azokat is lehet 35 dolcsitól felfelé kapni és gyárilag van kodi rajtuk. Azoknál ebben benne van a tápegység és a távirányító is. Nondjuk az analóg kimenet lehet ritkább.
-
Sanki
addikt
válasz
lord.lakli #1008 üzenetére
Néztem azt is, de így elsőre kicsit sokallom az árát. Illetve írtam is, hogy hd nem lenne, 480p és társai.
(#1009) suste: értem, akkor még átgondolom ezt az egészet.
Azért köszönöm.
-
J.Cs.
tag
válasz
lord.lakli #703 üzenetére
Lehet rosszul írtam. 3,6 Mbyte/s-re gondoltam.
Amúgy köszi az infót! Szerintem ebből banán lesz
-
J.Cs.
tag
válasz
lord.lakli #701 üzenetére
Hogy hoztál ki annyit? Nekem sehogy se sikerül... Pedig headless delgue-t próbáltam. De ha elindul a töltés, akkor 3,6nál jobban nem megy, plusz kb 10mp mire be ssh-zok...
-
tvamos
nagyúr
válasz
lord.lakli #349 üzenetére
Minden segitsegnek orulok! Nem ugy gondoltam, hogy ize!..
(#350) wwenigma válasza azbest (#348) üzenetére
Koszi! Akkor ez 44 USD. (Posta: 9USD) Faja!(#347) vzoltan válasza tvamos (#343) üzenetére
Sajnos, nekem mar a 6USD-s Postat nem hozza, csak a 19.95-oset. -
tvamos
nagyúr
válasz
lord.lakli #344 üzenetére
31 x 1.27 = 40 EUR
De szoljatok, hol szamolok rosszul! Legyszi! -
orbitalion
tag
válasz
lord.lakli #246 üzenetére
Értem én, és talán jogos is...
-
Den
veterán
válasz
lord.lakli #196 üzenetére
Nézd meg a blogomat, ott írogatok róla ahogy van időm.
-
Den
veterán
válasz
lord.lakli #193 üzenetére
Egy velleman k8200-at. Itthon vettem, összerakva (lehet kitben is kapni úgy 50k-val olcsób), így volt 250k. Alapvetőien alkatrészek készítéséhez használom, bár kevés időm volt foglalkozni vele, úgyhogy még csak tanulom a dolgot, de most vágok egy komolyabb projektbe, egy komplett egyedi szívócsövet fogok nyomtatni. Van egy octoprint nevü szoftver csomag, ami tulajdonképpen egy nyomtatószerver 3d nyomtatókhoz, és ennek van egy octopi nevű, raspberry pi-ra optimalizált verziója. Nagyon frankó, lehet a nyomtató minden funkcióját manuálisan vezérelni egy webes felületen (xyz tengelyeket, hotend/ heatbed fűtést, ventit, extrudert), streameli a raspicam képét, így lehet figyelni messziről a nyomtatást, ebből tud timelapse-t is menteni nyomtatás közben, van egy terminal ablak, ahol mutatja a nyomtatóra küldött utasításokat, és van egy gcode viewer ami az épp nyomtatott rétegen mutatja a fej (asztal) mozgását, színnel jelölve a mozgási sebességet, meg még pár paramétert kijelez. Itt egy screenshot, bár nem a teljes képernyőről, ez most a gcode viewer fül
-
bambano
titán
válasz
lord.lakli #143 üzenetére
szerk: 4 magos, nem 8. a gpu 8 magos.
-
azbest
félisten
válasz
lord.lakli #143 üzenetére
bocs, a post szöveges címét sikerült bemásolnom
szóval helyesen a31-es modul: [link] -
footy
addikt
válasz
lord.lakli #124 üzenetére
Inkabb Xubuntut szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- Kezdő Gamer PC olcsón! Ingyen szállítással
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest