Hirdetés
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Értem, akkor inkább keresek vmi olcsóbb USB-s DVD lejátszót. Azt hittem egyszerűbb. :-)
Amúgy valami ilyen megoldásra gondoltam: a mini PC-re egy egér és billentyű lett volna kötve, semmi hálózat, hanem a lejátszás pen drive-ról lett volna. Hdmi -> rca kábellel a vhs lejátszóra lett volna kötve, ami pedig scart-tal a tv-hez. -
Sanki
addikt
válasz
lord.lakli #1008 üzenetére
Néztem azt is, de így elsőre kicsit sokallom az árát. Illetve írtam is, hogy hd nem lenne, 480p és társai.
(#1009) suste: értem, akkor még átgondolom ezt az egészet.
Azért köszönöm.
-
Sanki
addikt
Értem, hát akkor lehet nem éri meg avi/mkv (semmi hd vagy fullhd) filmek lejátszásához, ha ennyi baj van vele.
De így, hogy ilyenekkel nincs tapasztalatom lehet inkább hagyom. Azt hittem egyszerűbb történet, megveszem hozzá a szükséges cuccokat feltelepítem és lehet használni. -
Sanki
addikt
Sziasztok!
Egy orange pi-vel ki lehet váltani egy asztali dvd lejátszót?
Egyedül csak filmek lejátszásához kellene, a mostani dvd lejátszó kezd kipurcanni így egy ilyen kis eszközre gondoltam helyette, 2 okból is: 1. a dvd részét nem használják szüleim, csak pen drive illetve 2. mostmár bármilyen filmet töltök le, egyből kell konvertálni, hogy meg tudják nézni.
Amire gondoltam, hogy hdmi -> rca kábellel kötném össze a tv-vel és úgy tudnák használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest