-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Sziasztok,
egy másodlagos nasra lenne szükségem, ezért arra gondoltam, hogy veszek egy odroid c1+ lapkát és ráakasztok egy merevlemezt.
Van erre ettől jobb megoldás(hardware)? (mivel másodlagos nas ezért az ár jelentős tényező)
Milyen OS ajánlott?köszi
-szerk-
esetleg Banana PI? -
footy
addikt
válasz
lord.lakli #124 üzenetére
Inkabb Xubuntut szeretne.
-
footy
addikt
Sziasztok,
Az egyik baratom le akarja cserelni az asztali gepet. A felhasznalas csak bongeszes es flash jatekok. Ajanlottam neki az Odroid-ot, van tapasztalat ilyen jellegu felhasznalassal? A bongeszes gondolom nem okoz gondot, de a flash jatekokban nem vagyok biztos. Androiddal vagy Xubuntuval jobbak az eselyek?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest