Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    ehh.. most, hogy összegyűlt pár dolog az asztalomon, kicsit úgy érzem talán túltolom ezt az arm board témát :D

    Balról kezdve: rev1 B 256MB, rev2 B 512MB, 2B és egy kakukktojás orange pi pc.
    - A régivel hömérsékletet loggoltam melóhelyen, csak megint gyengélkedik, rosszul viselte a rendszere hogy kihalt alóla már egyszer az sd kártya és néha beragad a mérés. Most hoztam haza újratelepíteni.
    - A rev2-es leginkább pihent, mert hibás volt az smsc chip forrasztása, ezt írtam nemrég, hogy sikerült helyre hozni, így ki kell találnom mi legyen belőle. Mondjuk van kamerám, érdekes lenne webkamerának vagy timelaps felvételeknek beüzemelni.
    - 2B: Ez a tévé szerver, hogy kényelmesen tévézhessek. De van egy másik, amivel filmezek mostanában. Eredetileg a win kipróbálása miatt lett még egy, de mivel nem sok dotnetes érdeklődésem van, így hamar másra lett hasznosítva.
    - Az orange pi pc még csak hánykódik, a tévé szerver funkciót szeretném majd átrakni rá, csak sajna ott kernelt kéne fordítgatni még ahhoz. A pi sajna néha fagy, azért is teszek egy próbát ezzel. Áh, meg mert függő vagyok :)

    Egy pi zerót majd biztos beszerzek én is, ha már normálisan forgalmazzák. Azt nem tudom minek, de csak jó lesz valamire :B

Új hozzászólás Aktív témák