Hirdetés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ehh.. most, hogy összegyűlt pár dolog az asztalomon, kicsit úgy érzem talán túltolom ezt az arm board témát

Balról kezdve: rev1 B 256MB, rev2 B 512MB, 2B és egy kakukktojás orange pi pc.
- A régivel hömérsékletet loggoltam melóhelyen, csak megint gyengélkedik, rosszul viselte a rendszere hogy kihalt alóla már egyszer az sd kártya és néha beragad a mérés. Most hoztam haza újratelepíteni.
- A rev2-es leginkább pihent, mert hibás volt az smsc chip forrasztása, ezt írtam nemrég, hogy sikerült helyre hozni, így ki kell találnom mi legyen belőle. Mondjuk van kamerám, érdekes lenne webkamerának vagy timelaps felvételeknek beüzemelni.
- 2B: Ez a tévé szerver, hogy kényelmesen tévézhessek. De van egy másik, amivel filmezek mostanában. Eredetileg a win kipróbálása miatt lett még egy, de mivel nem sok dotnetes érdeklődésem van, így hamar másra lett hasznosítva.
- Az orange pi pc még csak hánykódik, a tévé szerver funkciót szeretném majd átrakni rá, csak sajna ott kernelt kéne fordítgatni még ahhoz. A pi sajna néha fagy, azért is teszek egy próbát ezzel. Áh, meg mert függő vagyok
Egy pi zerót majd biztos beszerzek én is, ha már normálisan forgalmazzák. Azt nem tudom minek, de csak jó lesz valamire

Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann