-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Speeedfire #1612 üzenetére
Nyilván csak saját (és sok más) tapasztalatot osztottam meg, illetve tanácsot adtam.
Sokáig én is egy eszközzel oldottam meg mindent, igazából az is működött. Én a mindent arra használj, amire való elv híve vagyok, nem azt állítva, hogy máshogyan nem lehet.A gyári NAS nekem nem játszik, mert vagy csak is kizárólag eredeti NAS funkciókra használom vagy méreg drágán veszek egy olyat, amiben mondjuk Intel SoC van és akkor is erősen korlátoz a NAS rendszere. Helyette ott a kis mITX szerver, amin linux server fut minden kompromisszum nélkül. Így konkrétan alig van valami korlát, ha valamit meg akarok oldani, csinálni. Ma már vannak kis kártyaPC-k, amik tényleg felveszik a versenyt egy mini szerver kategóriában.
Vámot értem, köszönöm. A 6e vámkezelésért azért jó kis zseton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Megújult a PROHARDVER!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook hibák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest