- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Speeedfire #1612 üzenetére
Nyilván csak saját (és sok más) tapasztalatot osztottam meg, illetve tanácsot adtam.
Sokáig én is egy eszközzel oldottam meg mindent, igazából az is működött. Én a mindent arra használj, amire való elv híve vagyok, nem azt állítva, hogy máshogyan nem lehet.A gyári NAS nekem nem játszik, mert vagy csak is kizárólag eredeti NAS funkciókra használom vagy méreg drágán veszek egy olyat, amiben mondjuk Intel SoC van és akkor is erősen korlátoz a NAS rendszere. Helyette ott a kis mITX szerver, amin linux server fut minden kompromisszum nélkül. Így konkrétan alig van valami korlát, ha valamit meg akarok oldani, csinálni. Ma már vannak kis kártyaPC-k, amik tényleg felveszik a versenyt egy mini szerver kategóriában.
Vámot értem, köszönöm. A 6e vámkezelésért azért jó kis zseton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Asus Rog Strix GA15DH
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M700 Tiny / i5-6500T / DDR4 / M.2 / USB 3.0 / WIFI / RS232 / számla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest