- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz GEPESZ66 #115397 üzenetére
Ha azon a lakcimen van nyilvantartva mit te,akkor mehet.De ha masikon,akkor tuti nem,mert az adott lakcimre fognak jarni ellenorizni,ha nincs ott,akkor sulyos bunti.Arra kell figyelmi,hogy melyiket kapjatok,mint irtak.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Ebol se lesz semmi [link] Majd huzzak halaszak evekig.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
BalanceR
addikt
válasz t72killer #115403 üzenetére
Ne tapsikolj Tankos! Inkább dobd ki az ernyődet, ha fontos az életed!
Vérlázító, amit találtam! A tudományos kutatásaim közben rengeteg olyan ernyőt találtam, amit gyerekeknek terveztek! Gyomorforgató, hogy az ártatlan gyermekeknek is ernyőt adnak a feleőtlen szülei a kezébe! Hát milyen világ az, ahol elveszük a jogot a következő nemzedéktől, hogy lássák maguk felett a felhőket, ami a természet ajándéka de mi eltakarjuk egy mesterségesen előállított műanyag-szövet darabbal, Plusz az esernyőt tartó kéz így foglalt, terhelt, elgémberedik, eltorzul, a fejlődő szervezetre különösen veszélyes!
Pár év múlva megnyomorodott félkarú fiatalokkal lesz tele a világ! Szomorú jövő felé tartunk.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
NeoPampalini
senior tag
válasz GEPESZ66 #115399 üzenetére
Szerintem ezt nincs ember, aki megmondja. Feleségemnél gyorsteszt negatív, PCR pozitív, egy hétig taknya-nyála egybefolyt, folyamatos láz/hőemelkedés, egy hete sokkal jobban van.
Nekem meg semmi bajom, pedig home office-ban vagyok, és nem szeparáltuk el egymástól magunkat.
-
BalanceR
addikt
válasz LuckyL #115388 üzenetére
Toroczkai...
Elég kemény csapata van a szkíta mélymagyar megmondóembernek..Pócs bzmg! Tudod, aki szerint grafénoxid, chip, idegen lény tojása van a vakcinában, amit a háttérhatalom 5G-vel aktivál.....
Bárkivel összeáll a szrhzi akinek a követőtábora elég nagy, és elég ostoba...Ennél már csak a másik politikai befolyás és pártpénz-zsonglőr a menőbb, aki szerint az ő pártja az "utolsó esély", csak ők állíthatják meg az "örülteket"
A pandémia és a közösségi média remekül rámutatott, hogy mennyi ostoba, tanulatlan sötét suttyó van az országban, akiket könnyű befolyásolni...
Ezekre a retardáltakra most egymásra licitálva, rögtön ugranak az ilyen kis pártocskák.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
-
IRO21
aktív tag
-
BalanceR
addikt
válasz HellGreg #115411 üzenetére
Na igen, Toroczkai hatalmas oknyomozó kutatást folytatott a vakcina áldozatok felkutatására, a csapata, a politikai befolyása, és a rengeteg beleölt pénz ellenére kb 10db olyan embert sikerült megszólaltatnia, akinek a vakcináció után hunyt el egy hozzátartozója... Érdekes, hogy egyiket sem sikerült bizonyítottan a vakcinára fogni, csak találgatni, tippelgetni, feltételezni, pedig állítólag több ezren haltak bele a vakcinákba.
Kabaré.
Az meg szomorú, hogy lassan fullon lesznek a kórházak, betelnek az intenzívek, és egyesek még mindig ott tartanak, hogy a maszk felesleges szabadságkorlátozás, a covid nem veszélyesebb, mint az influenza , ezért az oltás is felesleges, sőt veszélyes.
Lesznek ma pár ezren a tüntin, amit a mi hazánk, a görényék, és a szatyros sátrazással tüntető "rendszerváltó" nyugdíjasok, és prolik is ugyan oda szerveztek.
Remélem rommá fertőzik egymást, de nem rosszból kívánom nekik ezt, csak azért, mert az átesés jobb védelmet biztosít, mint a vakcina.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz perempe #115415 üzenetére
Óóó, az biztos, hogy lesz egy rahedli, az ilyen antiwaxx anyuk / nemokos prolik, akik ott lesznek, a facebookon élnek, mindenük a like, a posztolás, a megosztás,..
Háromkor start, popcornt bekészíteni, AluSapi Alfi meg a többi bohóc biztos hoz majd néhány érdekes infót
És garantáltan lesz molinó meg tábla is érdekes mondatszerkezettel...[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz perempe #115415 üzenetére
Ez tegnapi videjó.
A kedves antivaxx "doktornő" monologizál ( aki két hétig fetrengett otthon, miután az egyik antivaxx sátras tüntijükön szanaszét fertőzték egymást , az annyja kórházban jelenleg is négy másik aw nénivel együtt) mindezt köhögve tüsszögve maszk nélkül egy bevásárlóközpontban lihegve. persze ők csak influenzásak mert covid nincs.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
GEPESZ66
veterán
A baratnőm mai gyorsteszje negatív lett.
Kívancsi leszek mit mutat majd a pcr teszt.
Ket napja meg én sem tudtam,hogy a gyorstesztem pozitív lesz,s igy meg is csókoltam.
Nem igaz,higy igy nrm kapta el.
2 db oltasunk megvolt.
Egyébkent ugyan azok a tünetei vannak mint nekem.
Orrfolyas,majd maskor orrdugulas,s kicsit piros szemek.
Egy-ket köhhuntes egesz nap.
Nekem csak hőemelkedesem volt 1-2 napot,a het elejen. -
törölt tag
Felmondási tilalom hogy működik? Rendkívülit kezdeményezheti maga az EÜ-s dolgozó? (Az kivétel, ilyenkor persze semmi végkielégítés nem jar)Ha otthon maradok vagy kimegyek külföldre, mi lesz? Jön a fekete autó? Nem védeni akarom őket de joguk van az egészséges élethez… beoltottkent ugyanúgy, számtalanszor benyalhatjak a vírust. Másik meg, hogy hasonlít a sorkatonasaghoz! Görögországba már 3 évvel fenyegetnek.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz #76500480 #115423 üzenetére
Néha bánom, hogy itt nem verték bottal az embereket az utcán a rendőrök, mint Indiában a kijárási tilalom idején. Akkor átértékelnéd a "joguk van" hülyeséget. Nehéz felfogni, hogy egy világjárvány nem a jogaidról szól? Vedd úgy, mint háborút. Háborúban szerinted a katonák csak úgy felmondhatnak? Hát az egészségügy is háborúban áll most, aki felesküdött az emberélet megmentésére, az most ne is mondjon fel, mert szükség van rá, pont az oltásellenes retardáltak miatt. Csodálkozom, hogy pont te jössz ezzel a kérdéssel elő.
"Nem védeni akarom őket de joguk van az egészséges élethez… beoltottkent ugyanúgy, számtalanszor benyalhatjak a vírust." - mivel az oltatlansággal hozod egy kalap alá az egészséget, gondolom antivaxer vagy te is. Ha félreértettem valamit, elnézést előre is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Vebber
tag
Milyen 100% pontosságú tesztek vannak, amik kimutatják átesett-e egy adott szmély a kovidon, akár tudomása nélkül?
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #115424 üzenetére
A hülye oltásellenes, vírustagadó, stadionépítő nép s.ggét forgassa? Mindenkinek volt lehetősége hogy lépjen, én 1 perc túlórát nem vállalnék ezekért. Sőt, akiről kiderül, h hamis oltásival hozzák be, vitetném is vissza a rokonokkal.
#115428: biológiai lény vagy, tehát a testmagasságod sem 100% tuti . Ami elég jó erre az az antitest-vizsgálat.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
BalanceR
addikt
válasz t72killer #115433 üzenetére
Nesztek tünti live a mihazánk / gödény / kormányváltónyugerek / facebookanyuk /szatyorproli-csoportok közvetítésében...
Sztárvendég: Pócs "csippvanavakcinában" Alfréd
A stream minősége miatt én kérek elnézést, gondolom Edge-n megy, mert az 5G veszélyes...
A MaunikaShow színvonalú műsorból csak két dolog hiányzik: szakértők, és a józan ész.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Vebber #115434 üzenetére
A vektorvakcinák vektor-vírusára. Arra, hogy az astrához használt csimpánzvírussal találkoztál kb 0.00% az esély. Tehát ha az oltási papírodon astra van, de nincsenek benned az adott csimpánzvírusra adott ellenanyagok, akkor vagy az ecserin, vagy a románoknál vetted az oltási igazolványt, de astrát nem látott a szervezeted az hóttziher.
A szputnyik adenovírusaira is van ilyen, azt nem tudom, hogy szelektíve a sino-ban használt, már kihalt vuhani covid-törzs nukleokapszid-antitesteire és az mRNS-ek lipidburkára van-e megoldás.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
BalanceR
addikt
válasz radi8tor #115439 üzenetére
Bár kis korrekció szükséges:
Szeretem lenézni azokat, aki a saját érdekükért (politikai, anyagi...)könnyen befolyásolható, "egyszerű" embereket megvezetnek, és ezzel veszélybe sodorják őket és a többségi társadalmat is.
Belenéztem, és eddig ezek voltak a témák:
- Oltások meg autizmus kapcsolata!!!! ( már nem is csak a covid oltásokkal van bajuk)
- Billgéc, és Fauci az antikrisztus, ők találták ki az egészet
- Csak azok halnak bele a covidba, akiket kórházba visznek, senki ne hívjon mentőt ,mindenki gőzöljön kamillateával, hiszen a Toroczkai is ettől gyógyult meg! (- ezt ki fogom klippelni)
- Nem működik az oltás, mert megfertőződnek az emberek
- A lezárások, a maszk az oltás mind rosz dolog, egyik sem szükséges sehol.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Az antivaxxer, vírustagadó vadbarmokat mióta hívjuk "másképp gondolkodónak"? Vagy ez már a túltolt PC megint?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
NeoPampalini
senior tag
Pócs: "4 milliárd ember használt ivermectint" - ez nekem új, lehet, hogy átaludtam.
Meg kábé az, hogy akit beoltanak, az másnapra "génmódosított ember" lesz, ami "örökíthető".
A többi sületlenségről, amiket máshol mond, nem is beszélve.Fel kellene ismerni, hogy amikor már nincs jobbrább a politikai palettán, akkor jönnek a konteók, már csak Drábik hiányzott innen...
-
BalanceR
addikt
válasz t72killer #115444 üzenetére
Pontosan! Amikor nem volt vírus, akkor ment a zsidózás, cigányozás, a mélymagyarok, ultra szélsőjobbsok kajálták, aztán jött a covid, és megjelentek az antivaxx retard konteósok, akik soha nem szavaznának, a fideszre, inkább az ellenzék felé húznak, és sajnos elég sokna vannak...
Egyből rárepül a Mi hazánk, meg gödény is, meg a rendszerváltók is mert elég pár Pócs féle bohóc a kirakatba, meg egy két kulcsszó (háttérhatalom, Gyilkos vakcina, génmódosítás...) és zsebben a szavazat.
A fidesz meg kormánypártként nem szól ebbe bele, mert a retardok legalább nem az ellenzékre szavaznak majd, hanem az ilyen kis lóf@sz pártocskákra, akik ha be is jutnak, nem sok vizet zavarnak....#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Gubu0101
veterán
válasz BalanceR #115446 üzenetére
En mar 4 eve,sot elotte se kivantam,hogy a fidesz iranyitson,pedig amikor megalakult “kedveltem” oket,kampanyolni is voltunk.De mar egy ideje kinem allhatom,sokat valtozott ez a part,neha olyan mintha full kaosz lenne.Meg szinte mast nem tudnak,csak hol ezt hol azt hibaztatni,mindenert is,allando brusszelezes,alando soros pff .Ezert is jo lenne ha mar egy masik part is kiprobalhatna magat.Na de no polotika
-
BalanceR
addikt
A fidesszel nem a járványkezelése a legnagyobb probléma, de ez már poltopik téma....
Ami undorító, hogy egyes pártok, egyes emberek kihasználják a legostobábbakat saját érdekeik megvalósításához + azzal, hogy ezzel mit generálnak a társadalomba viszont nem törődnek. hétfőn lesz egy 30K teszt pozitív, 80K tesztre, két hét múlva meg jöhet az újabb szigorítás...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest