Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
-Skylake- #120199 üzenetére
Ezért nem szabad galambokkal sakkozni.
Gondolj arra, hogy az életben te választhatod meg(nagyjából), hogy kikkel kerülsz kapcsolatba, nem vagy arra kényszerülve, hogy ostobaságokkal traktáljanak egész nap.
Csak magát szivatja az ember, amikor próbálja megérteni, megmagyarázni, pedig a válasz egyszerű, az emberiségnek reszeltek. -
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #119825 üzenetére
Jó lehet a környezetedben élőknek, hogy osztod ezt a sosem volt tudást, de legalább görcsösen igyekszel online is igazolni, hogy rájöttél vmire az életben.
Endotél, az, igazából a kulcs mindenhez, szegény orvosok ha tudnák, akkor üresek lennének a kórházak.
Jut eszembe, járt itt is orvos a topikban, talán meg is osztotta a véleményét ő is veled.....Amúgy nem jellemez tévedhetetlenség, senkit sem, kivéve az önmaguk tévedhetetlenégét hirdető zsebprófétákat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #119822 üzenetére
"bizonyára sokan gondolják, hogy ők bizony perfekten élnek...tévesen. ha viszont genetikázunk, el kell keserítselek: oltással is el fog vinni. azt tudom, amit én követek az tuti és bizonyít már 2 éve ezzel kapcsolatban, illetve sok éve szintúgy. nekem nem ígéretekre van van szükségem, gyakorlatias és nem elméleti fazon vagyok és soha semmilyen körülmények között nem cserélem el a biztosat a bizonytalan, de ígéretben a sokkal jobbért, soha nem a tüzet szoktam oltani, inkább mindent megteszek jó előre, hogy esélye se legyen a kipattanásának. abból az egyből nagy szerencsém volt, hogy anno bizony endoltél probléma miatt kellett gyökeres életmódot váltanom és amikor bebizonyosodott, hogy ez a szar miféle galibát okoz, én már több éves előnyben voltam vele szemben és nem orvostudományi megoldással, éppen ellenkezőleg. megnyugtathatlak, jóval többet tudok a témáról, mint itt bárki, viszont mivel okosan beskatulyáztatok alusipkásnak anno és utána már rá sem figyeltetek arra, amiket leírtam...hát mit kellene még tennem...elengedtem, mert hülyeségeket beszélek, azt meg minek"
És csodálkozol miért nem vesz komolyan senki. Nem tudom milyen iskolai végzettséggel bírsz, de általában annál magabiztosabb az ember minél kevesebbet szedett össze az élet nevű játékban.
Ha sokat tanulsz, akkor rájössz milyen keveset tudsz, viszont aki ebbe nem feccöl energiát az meg van győződve arról, hogy az a kevés is elég neki mindenhez. -
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #118746 üzenetére
Szegény Csollány sem követte a tanácsaidat
A mesékben hívő felnőttek számtalanszor megcáfolták a vigyorogva beböfögött butaságaidat a webről és rosszul emlékszel, nem egy éve csinálod ezt.
Nem látsz ki a káposztalevelek mögül, azt gondolod, hogy ez a vírus a te tanácsaiddal semmisséggé változik, közben a tapasztalatok azt mutatják, hogy élhetsz te bármilyen egészségesen, ha a genetikai lottón nem jó számokat sorsoltak neked.
Senki sem vitatta, hogy az egészséges életmód igenis számít mind a megelőzésben, mind a betegség lefolyásában, de nem venném a bátorságot, hogy kizárólag ennek tulajdonítsam a vírus elleni küzdelem sikerességét.
Két éve szopik a világ, tele vagyunk kérdőjelekkel, de az önmagukat felkenő próféták tudják a képernyő mögött a választ, akár a középkorban az aranycsinálás művészetét.
Nem egy mezőgazdasági termelő fogja ex cathedra megoldani a globális pandémiát, bármennyire is próbálod elhinni ezt magadról és közben másokat röhögsz ki, mert gondolkodnak.
Kicsit több szerénységgel, mondjuk életvezetési tanácsokkal többre mentél volna itt, mintsem ezzel a majd én megmondom a tutit rettegő csírák metódussal.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Qtyii #117938 üzenetére
Persze van az a szint, ahol még ezt magyarázni kell, de az oltás nem örökélet+1 nap, még mindig nem, pláne nem ha az ember egy rakás betegséggel küzd( Damu esetében erről cikkeztek is).
Van egy ismerősöm, gyakorlatilag annak köszönheti, hogy két hónap után felfekvésekkel tele kikerült az intenzívről, hogy az adott kórházban ő volt az első ilyen beteg és tudtak vele foglalkozni, de egyébként már mindenki lemondott róla.Tele van krónikus betegséggel és igen elhízott, a kórházban viszont adott le nem keveset a súlyából.
Azóta oltatja magát, viszont ismét 170 kiló.
Gondolom ha meghalna, akkor 100 iq alatt megint az jönne le, hogy az oltás nem véd meg.
Igen, az oltás ad védelmet, de magunktól nem véd meg. -
S e t h
nagyúr
Toroczkai az oknyomozó.
Egy héten belül meg lesz itt még koronázva Gödény is. -
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #117213 üzenetére
De nagyjából ugyanazt csinálod, mert te aztán tisztában vagy a százalékos meglátásaiddal, hogy hol mi folyik.
A magabiztosság, naaa az megvan, minden téren, osztod is bőszen azt aminek híján vagy.
Akkora sikered lehet a környezetedben, hogy folyamatosan több topikban is könyörögsz a figyelemért. -
S e t h
nagyúr
Konzekvensen oltás és vírustagadó ismerős egyre szarabbul van, állítása szerint tuti influenza, alig kap levegőt, rábeszélem tesztre, buszozik egyet, covid, megy haza, hívja a mamát, hogy gondoskodjon a gyerekről, akit egyébként az ismerős egyedül nevel. Ja és azért sem oltatta be magát korábban, mert a gyerek is a gyermekkori kötelező oltások miatt lett autista.
Javasoltam neki, hogy a mamát most kímélni kéne, mert idősebbekre veszélyesebb a vírus. A válasz az volt, hogy a mama már átesett 3 éve a betegségen.
Azóta a mama egyre szarabbul van, az ő és az unoka tesztje is pozitív lett, és most a sráccal veszekszik, mivel csak az ő tanácsa miatt nem oltatta be magát korábban....
Félelmetes. -
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #115288 üzenetére
Régen a kardfogú tigris ragadott el ha lassú voltál, most a vírus az apex predator.
Az evolúció megoldja. Ha genetikailag vagy gyenge , vagy hülye vagy, akkor kisebb eséllyel örökíted tovább a kromoszómáidat.
Bár gyenge genetikai állománnyal még van esélyed az oltás mellett, viszont ha hülye vagy, akkor még sanszot sem adtál magadnak.
Nektek viszont kitartás a többlet teher miatt, amit rátok rónak. -
S e t h
nagyúr
válasz
#25237004 #113936 üzenetére
Helyezd el a szánalmassági skálán, amikor más topikban folytatott kommunikáció után lesekedve, azt linkelgetve próbálsz izzadságszagúan röhögősen hülyét csinálni magadból.
Ez már óvodás Móricka szint.
Keress már még pár topikot és mutasd be hahotázva, hogy te vagy igazán a fasza gyerek, és mindenki más hülye. -
S e t h
nagyúr
válasz
#25237004 #113786 üzenetére
Mivel az értelmezés képességének szikráját sem látom felderengeni a napi troll cunamiban, amit idehánysz, így miért is venném a fáradtságot az okfejtésre, hogy miért látsz kicsi bajusznyi fenyegetést egy hozzászólásban, ami csak a mindent elárasztó hülyeség miatt született, de te jó politikus módjára krumplit osztogatnál a saját böszmeséged igazolására.
-
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angelina87 #111717 üzenetére
Lyézusom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angelina87 #111546 üzenetére
A hsz amire reagáltál az úgy van összeollózva?
-
S e t h
nagyúr
Ez az a szint, amikor az iskolában is röhögtek már a többiek, a tanár meg kegyelemből átengedte.
Már ha nem kellett évet ismételni. -
S e t h
nagyúr
válasz
#25237004 #110865 üzenetére
Nem tartod érdekesnek, hogy nem kaptunk rá egzakt választ, hogy mi alapján tart egyes avatárokat túlsúlyos szívbetegeknek?
Utána jön a mismásolás, hogy az átlag az, jelentsen is bármit egy online felületen végzett "számítással".
Aztán jössz ezzel a Magyarország lakossága bullshittel, ami még igaz is lehetne, csak cseszettül nem kapcsolódik ahhoz ami az eredeti felvetés volt. Ha igaz lenne, akkor ebben a topikban is túlsúlyban lennének a túlsúlyosak, nem csak ott.
Kapaszkodsz egy szóba, miközben figyelmen kívül hagyod az egész polémia keletkezési motivációját, a nyilvánvaló szándékot, ami nem más mint trollkodás.
Nem gáz, ha az azonos térfélen játszók egymás mellett kiállnak, viszont egy szinten túl ez már kínos és rombolja a hitelességet. -
S e t h
nagyúr
válasz
RubbishBin #110859 üzenetére
Én meg utánajártam, és igaznak bizonyult.
Köszönjük ezt a részletes, minden részletre kiterjedő analízist, ami szerint a hozzászólások alapján megállapítható, hogy aki retteg az túlsúlyos szívbeteg.
Igazad van, ez nem fb szint, alatta van. -
S e t h
nagyúr
válasz
RubbishBin #110815 üzenetére
"Egyébként az átlag tényleg olyan ott,"
Mi alapján? -
S e t h
nagyúr
válasz
Angelina87 #110772 üzenetére
Egyetérzek veled, ez nagyon durva.
Nekem is volt régen olyan telefonom, amin nem tudtam hívószámot tiltani. -
S e t h
nagyúr
válasz
RubbishBin #110142 üzenetére
Olvastad is a mellékelt cikket, vagy csak egyébkénti rutin a böszmeség amit írtál?
Reflektáltam vmire, minek remegsz annyira, relax. -
S e t h
nagyúr
válasz
RubbishBin #109988 üzenetére
Úgy néz ki mára neked is hiányzott.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #109560 üzenetére
Magad ültetted fel rá a folyamatos önmagadnak ellentmondó bullshiteléssel.
Mint vmi sajátságos kapuzárási pánik, vagy egyéb trauma, ami miatt görcsösen próbálod láttatni a világnak hogy itt jártál és volt értelme annak, amit csinálsz.
5300 kényszeredett hozzászólásból sok minden kiderül, de nem biztos, hogy az amit te szeretnél. -
S e t h
nagyúr
válasz
lacafaca #109508 üzenetére
mindenkit belehúznátok a sötét depressziótokba
Én csak azt látom, hogy rajtad röhög mindenki, depressziónak nyoma sincs. Azt ugye tudjuk, hogy a jókedv milyen hatással van az immunrendszerre, szóval valahol köszönet illet téged, hogy feltetted a csörgősipkát, de túlzásba sem szabad esni. -
S e t h
nagyúr
válasz
#24845312 #109424 üzenetére
A francba, azt hittem, hogy az ember változhat az életében, nem tudtam, hogy 20 év körül kész a személyiség.
Az hogy téged nem érdekel az nem jelenti azt, hogy rajtad kívül sok millió embert sem, de tudom, hogy ez nem mérvadó, mert hát a legyek és a szar esete, viszont nem lehetne kivételesen, hogy egy embernek a nyilatkozatát vizsgáljuk és nem azt, hogy xarbüdöskommunistanácikulák volt félszáz éve?
-
S e t h
nagyúr
válasz
this is life #109075 üzenetére
Ott nem, mert ők nem a Szíriuszról jöttek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angelina87 #108374 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
BalanceR #107755 üzenetére
Felesleges.
Ez egy elfertőződött, üszkös seb, az elején kellett volna a szabályoknak megfelelően helyes mederben tartani a kommunikációt, de magára lett hagyva a topik és nyílt egy másik játszótér, ide meg beköltözött a facebook színvonala.
Inkább csak meglepő, hogy egy ilyen bűzhödt pöcegödör megfér ezen a fórumon, nem tudom volt-e rá példa korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest