- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Peti78
őstag
Nem az ujpestieket kellett volna megakadályozni, hogy átugráljanak a kerítésen?
Azt sem értem, hogy miért nem lehet ünnepelni a győzelmet... mert nem tetszik a vesztesnek? na és... Amúgy nekem mindegy, hogy melyik csapat szurkolóinak idiótái és két ballábas játékosai verik egymást hülyére.
Még kamasz lehettem, amikor a fradi külföldön vendégszerepelt, és ledarálták a szurkolókat gumibotokkal, mert nem tudtak emberhez méltóan megülni a seggükön. Akkor fel voltam háborodva. Ma viszont nem kerít ilyen érzés a hatalmába.
Az azért elgondolkodtató, hogy Angliában már nincs szükség kerítésekre. Viszont ezek a balhék jók arra is, hogy rá lehessen fogni, hogy azért ilyen szar a magyar foci, mert ezekhez hasonló események zajlanak. Persze ebből a szar fociból remekül megélnek a dilettáns vezetők, edzők, nemkülönben a maximum fűnyírásra alkalmas focisták.
A vipera pedig tudtommal nem megengedett eszköz, és ilyen formában akár egy szamurájkardot is elő vehettek volna. Igaz, a rendőrök már több alkalommal "nem viseltek " viperát. Akkor mit is várunk egy stadionból kitiltott pontagyú drukker biztonságitól?
Aktív témák
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- GTX 1070 8GB KFA2
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i7-3770 4x3.40 GHz CPU + Top ár!!!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest